Web Hosting

PTC Tıkla kazan siteleri ile para kazanılırmı



Ptc siteleri para kazandırırmı? Çoğumuz internette reklamlarını gördüğümüz PTC sitelerini acaba gerçekten para kazanırmıyım diyerekten deneriz. Ve yine çoğumuz malesef hayal kırıklığı yaşar. Neden çünkü piyasadaki birçok ptc sitesi scam yani dolandırıcıdır. Yinede birkaç tane sağlam ptc firması var.
Bunlardan en güvenilir olan 2 tanesini deneyebilirsiniz. Neobux ve Increasebux
Neobux : Günlük 4 adet reklama tıklıyorsunuz ve  hesabınıza 4 cent ekleniyor. Hesabınız 2 dolar a ulaştığında paranızı çekebiliyorsunuz. Para çekmek için paypal hesabı gerekmekte. Tıkla
Increasebux : Reklam başına yaptığı ödemeler 0.02 ve 0.008 dolar. Paranız 2 dolar olduğunda paypal hesabınıza çekebiliyorsunuz. Tıkla

Bana göre bu sitelerle uğraşmak vakit kaybı çünkü 1 ay boyunca reklamlara tıklayarak alacağınız para 2 dolar. Kesinlikle internetten daha yüksek kazanabilirsiniz. Yok ben yinede denemek istiyorum derseniz bu iki siteyi deneyin. Sonuçta internetten para kazanılabileceğini görmüş olursunuz.

Bu sitelerden daha fazla kazanabilirmiyiz?
Evet. 2 şekilde kazanabilirsiniz.
Birincisi bu sitelerden üye olduğunuzda size bir referans numarası verilir. Bu referans numarasıyla üye olanlar sizin refiniz olur ve her reklamlara tıkladığında size para kazandırır. Tabiki referans numaranızı arkadaşlarınızla paylaşmalısınız ve forumlarda veya websitenizde tanıtım yapmalısınız.
İkincisi hazır ref alarak reflerden kazanabilirsiniz. Hazır ref alabilmeniz için bu sitelerin ref paketlerinden birine üye olmalısınız ve mutlaka en yüksek paketlere üye olmalısınız ki gerçekten para kazanabilesiniz. Miktar olaraksa en yüksek paketlerin değerleri 2000 dolar civarında ve masraflarını çıkardığınızda aylık 200 dolar civarı para kazanabilirsiniz.




0 yorum:

free counters